Alati i zaštitna oprema

Vrhunski alati i HTZ zaštitna oprema za svaku situaciju.

Ukratko o nama

Dugogodišnje iskustvo u korištenju i prodaji alata te HTZ opreme koristimo na dobrobit naših kupaca osiguravajući proizvode vrhunske kvalitete.

Ručni alati i pribor

građevina, bravarija, opremanje radionice

HTZ oprema

odjeća, obuća, rukavice, zaštita za glavu i oči

Električni i pneumatski alati

bušilice, brusilice, pile, odvijači

PRO-LINE alat

Ponuda

Samo provjereni, kvalitetni proizvodi za vaš posao

Ručni alat i pribor

Kompletan asortiman ručnog alata vrhunske kvalitete za sve situacije, od građevine, bravarije, automehaničarske radionice, elektro instalacija, vodovod, plin, …

HTZ oprema

Zaštitna oprema vrhunske kvalitete za potpunu zaštitu od glave do pete. Udobnost, sigurnost i praktičnost zaštitne opreme doprinosi večoj učinkovitosti na radnom mjestu.

Hobby alat i pribor

Široka paleta alata i pribora za manje zahtjevnu primjenu, ručni alati MEGA, JUCO i ERDI, električni alati VULCAN CONCEPT i TRYTON te alati i pribor ostalih robnih marki za „Uradi sam“ majstore.

Vrtni alat i pribor

Sve za rad u vrtu, vrtna crijeva i nastavci, pribor za zalijevanje i navodnjavanje, alati za njegu zelenih površina, alati za obrezivanje i špricanje.

PRO-LINE alat

KATALOZI

Preuzmite kataloge u PDF formatu

PRO-LINE alat

Ručni alat PROLINE

PRO-LINE HTZ

Zaštitna oprema

PRO-LINE vrtni

Vrtni alati i pribor

MEGA

Hobby alat

Krenimo s poslom

Želite više informacija o onome što vas zanima, a mi vam možemo ponuditi?
Veliki dio asortimana od preko 10.000 artikala je dostupno za isporuku odmah, a ono što nije moguće je naručiti uz naknadnu isporuku.

Kontakt

Ako imate pitanja vezano uz naše poslovanje ili želite informativnu ponudu za neki od naših proizvoda, javite nam se telefonom ili pošaljite upit.

SD-ALATI
Silvija dizajn d.o.o.

OIB: 19097873148

Maksimirska 132
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 (0)91 2244 287
+385 (0)95 2888 458

Vaša poruka je poslana. Hvala!

x
Kako bi korištenje naše internetske stranice bilo što ugodnije, na Vaše računalo je potrebno spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja u svrhu poboljšavanja Vašega korisničkog iskustva.
Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, ali će Vam neke njezine mogućnosti biti nedostupne.Više informacija. Razumijem